Anca Doina Ciobotaru
Actor păpușar, Prof. univ. dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Iași, autor a numeroase studii și ateliere de creație în domeniul artei teatrale.
Daniela Corneștean
Psiholog, consilier antreprenorial/de ocupare, coordonator a numeroase proiecte în domeniile de competență.
Alice Ioana Florentin
Actor, specialist în domeniul expresivității corporale, profesor de arta actorului (învățământ liceal vocațional), Asistent univ. dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Iași.
Emanuel Florentin
Actor, performer în domeniul pantomimei, lector univ. dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Iași.
Ioana Isari
Asistent social, voluntar în numeroase proiecte din domeniul de competență.
Asociatia ART CIVICA și-a asumat misiunea stimulării activităţilor de natură artistică destinate copiilor și adulților, în plan educațional sau terapeutic, dar și pe cea a desfăşurării programelor de orientare în carieră şi dezvoltare personală. Activitatea noastră stă sub semnul TRANSFORMĂRII și ADĂUGĂRII de VALOARE INTENȚIONATĂ.
Gândul nostru se îndreaptă și spre:
PRIN ARTĂ LUMEA POATE DEVENI UN LOC MAI BUN!
Facem ce spunem și spunem ce facem. Ne respectăm viziunea asupra modului în care ne putem pune abilitățile și competențele în slujba comunității.
Ne concentrăm pe obținerea rezultatelor din perspectiva PROCESULUI TRANSFORMAȚIONAL parcurs de voluntarii facilitatori și beneficiari, în egală măsură. Succesul poate fi obținut doar prin valorizarea fiecărui participant.
ne definim activitatea prin:
Credem că orice schimbare dorită trebuie să înceapă cu ceea ce facem.
Succesul este condiționat și de capacitatea noastră de a răspunde cerințelor unei lumi în schimbare continuă, de pregătire și adaptare.
Obiectivele noastre pot deveni realitate doar printr-un efort comun, în care fiecare își asumă implicarea în călătorie, cu tot ce are mai bun.
DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!
Unu e un număr prea mic pentru lucruri mărețe! - John Maxwell
Doar împreună putem reuși!
Voluntariatul o șansă pentru dezvoltarea personală!
Dacă dorești să faci parte din echipa noastră te poți înscrie pe lista voluntarilor, trimite o scrisoare de intenție la adresa: asociatiaartcivica@gmail.com
Fii alături de noi! Doar împreună putem face imposibilul posibil!
Orice donație înseamnă un pas, o șansă!
Cont: RO69CECEIS0930RON1108931
Pentru donații din SUA sau donații in dolari, puteți contacta numărul de mobil:
[Mobil] 0017579560076
Mulțumim!
WORKSHOP-URI
GRUPE DE MASTERMIND - bazate pe sisteme de învățare John Maxwel
SPECTACOLE
Motto: „Succesul nu se naște în ring, ci în sala de antrenament!” (John Maxwell)
Carierele de succes încep cu o bună pregătire a momentului întâlnirii cu oportunitatea. Asociația ART CIVICA oferă, prin intermediul programul Primul pas în carieră șansa pregătirii necesare depășirii exemenului de admitere în învățământul liceal și universitar vocațional.
„Talentul nu-i destul!” Tinerii talentați au nevoie de pregătire, încredere și susținere!
Primii beneficiari ai programului au optat pentru pentru STATUTUL de ÎNVINGĂTORI!
TE AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI! ȘI TU ÎI POȚI SPRIJINI SĂ ÎȘI TRĂIASCĂ VISUL!
Donând în contul Asociației RO69CECEIS0930RON1108931 vom putea asigura BURSA NATALIA DĂNĂILĂ – dedicată tinerilor talentați!
Stefana
Exista trei tipuri de mentalitati:cea de invingator,de neinvins si de invins. Aceatea cuvinte insotite de o "teorie" motivationala mi-au fost spuse de doamna Anca Ciobotariu. Nu au fost doar niste simple vorbe, ci adevarate teme de reflectie asupra felului in care ne raportam la noi insine. Dumneaei m-a ajutat sa am o mai mare incredere in mine si in fortele mele proprii,m-a ajutat să înteleg că sunt un pion pe tabla de sah care se muta singur si face jocul sa continue asa cum isi stabileste reperele. Multumesc, doamna Anca ca m-ati facut sa cred ca pas cu pas pot ajunge sa devin un winner!
Ana
Lumea te va privi asa cum tu, la randul tau, privesti lumea. Asadar, mentalitatea de invingator iti va oferi echilibrul interior si increderea in sine necesare in depasirea provocarilor. In acelasi timp, acest fel de mentalitate te va inscrie in cea mai favorabila competitie, cea cu tine insuti, contribuind la dezvoltarea personala.
Claudiu
E cu siguranta ceva diferit in felul de a gandi si de a simti a unui invingator. Daca scopul tau e sa iesi din zona ta de confort, sa te simti mandru de tine de fiecare data cand treci cu brio peste o provocare si sa iti dai seama ca mereu este loc de mai mult, atunci esti un invingator. A fi castigator, nu inseamna neaparat sa invigi, ci sa inveti sa te autodepasesti si sa te cunosti.
Ciprian
Niciodată să nu renunți! Aspirațiile tale sunt posibilitățile tale
Teatrul nu e doar oglinda lumii ci, mai ales, un mijloc de comunicare, o cale către noi înșine, sursa unui lung șir de întrebări. Copiii și adulții, deopotrivă, își (re)stabilesc valorile și prin intermediul artei teatrale. Intrăm în povestea scenică pentru a ne regăsi sau pentru a ne reevalua valorile.
POVESTE PENTRU TOȚI - un spectacol menit să ne atragă atenția asupra relației dintre părinți și copii, educației și familie.
Mulțumim tuturor membrilor echipei, care au demonstrat puterea pasiunii, implicării, voluntariatului.
Cum ar fi dacă…
…într-o zi, un tânăr vine spre tine radiind de fericire și te roagă să-l lași să-ți strângă mâna. Nu-l cunoști, dar entuziasmul cu care te abordează te fascinează.
Îi auzi cuvintele de mulțumire, ești încântat, deși ești total nedumerit.
Tânărul îți adresează cuvinte din ce în ce mai frumoase, îți laudă bunătatea; îți spune că datorită ție este acum un om împlinit. A reușit să termine școala, să-și găsească un loc de muncă acasă lângă părinții lui.
Vorbește repede despre greutățile prin care a trecut, binecuvântează iar ajutorul primit de la tine. Afli că mai are frați, că părinții lui n-au fost fericiți de soartă, au trăit greu, s-au străduit să le ofere copiilor acces la educație de calitate.
Auzi că fără Incubatorul de Creativitate și Vise, la care a participat alături de părinții și frații lui, el nu ar fi fost capabil să termine școala. Nu ar fi avut curajul de a aplica la o formă superioară de învățământ. Ar fi plecat să-și caute de lucru în străinătate, acceptând orice fel de muncă necalificată doar pentru a se putea întreține și a trimite ceva bani acasă, familiei.
Cum ar fi dacă într-o zi această povestioară s-ar dovedi a fi adevărată.
Imaginează-ți acum starea de bine pe care o vei simți știind că prin contribuția ta ai ajutat nu unul, ci mai mulți tineri să pornească frumos în viață.
Noi suntem asociatia ART CIVICA.
Deviza noastră este:
PRIN ARTĂ LUMEA POATE DEVENI UN LOC MAI BUN!
Suntem un grup de voluntari care își îndreaptă atenția către copiii și adulții fără acces la artă și educație. Este binevenit la noi oricine dorește să -și dezvolte abilitățile de comunicare și vorbire în public.
Dezvoltarea personală este reciprocă. Ne ajutăm unii pe alții, învățăm unii de la alții.
Programele noastre sunt gândite pentru toată familia:
La bază sunt tehnicile predate în arta teatrală. Nu, nu-i facem pe toți actori. Dar cu noi învață să -și exprime sentimentele, învață ce-i răbdarea, și cum să comunice eficient cu cei dragi și cu străinii.
Facem păpuși. Folosim hârtie, pahare din carton, farfurii de unică folosință. Utilizăm tehnici simple care pot fi folosite și acasă fără supravegherea noastră. Fiecare participant la aceste ateliere își spune propria poveste sau inventează povestea propriei păpuși.
Pare o activitate banală. Nu, nu este. Pentru că așa învață cum se dezvoltă un proiect, cum se stabilesc materialele pentru produsul finit, consumabilele, învață să aprecieze durata de execuție.
Prin asociația ART CIVICA ajutăm tinerii să-și descopere propriile talente. Să-și descopere vocația. Astfel vor continua să trăiască în țara noastră alături de propriile familii.
Prea mulți au plecat în străinătate sperând într-o viață mai bună. Unii au rămas acolo, venind acasă doar la înmormântarea celor dragi. Alții s-au întors dezamăgiți de mirajul occidentului.
Împreună putem ajuta tinerii noștri să crească, să învețe, să-și întemeieze o familie aici acasă pe pământ românesc.
Noi le oferim cunoașterea noastră.
Dar! Întotdeauna este un dar. Avem nevoie de ajutor. Avem nevoie de bani pentru întreținerea clădirii în care ne desfășurăm activitatea. Ne dorim ca familiile să se simtă în siguranță în timp ce participă la activitățile noastre.
Noi - cei implicați în proiect - lucrăm ca voluntari.
Fii alături de noi! Doar împreună putem face imposibilul posibil!
Asociația Art Civica
Cod de identitate fiscală 34826644
Cont RO69CECEIS0930RON1108931
Vrei mai multe informații despre ce facem noi? Citește te rog aici
Ne poți face donații prin completarea formularului
Sau direct în contul nostru.
Eu sunt Anca-Doina Ciobotaru
Mulțumesc pentru orice ajutor oricât de mic. Împreună, prin artă putem crește copii frumoși.
POVESTE PENTRU TOȚI - un spectacol menit să ne atragă atenția asupra relației dintre părinți și copii, educației și familie.
Leaderii cresc leaderi - un principiu preluat de la John Maxwell si aplicat, in cadrul mastermind-ului "Cele 21 de legi ale Leadershipului", daruit celor de la Fundatia CARITAS .
Atelier de ECO Teatru - pentru toti copiii doritori de Teatru, prezentam modalitatile sale ingenioase de a ne dezvolta!
Youth Max Plus - un program necesar tuturor tinerilor! Reconoscătoare JMT România, pentru oportunitatea de a-l putea promova!